Cuvântul primarului

Cuvântul primarului

Vă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi şi acest canal de comunicare, o modalitate prin care Primăria Comunei Marpod a decis să fie mai aproape de cetăţenii şi oaspeţii săi.

Mulţumesc tuturor locuitorilor comunei pentru interesul pe care îl manifestă faţă de toate evenimentele, noutăţile şi activităţile de interes public. În această direcţie doresc să susţin implicarea nemijlocită a acestora pentru ca localitățile Marpod și Ilimbav să continue să se dezvolte, păstrând totodată tradiţia şi valorile care le-au consacrat ca repere culturale și turistice distincte, de pe Valea Hârtibaciului.

Celor care n-au văzut niciodată ținutul Marpodului, le spun să nu piardă această ocazie, deoarece atracțiile turistice de la noi deschid noi oportunități, atât pentru turismul național, cât și pentru cel internațional.

Vă invit, aşadar, să ne faceţi o vizită şi să ne cunoaşteţi aici, la noi acasă.

Locuitorilor comunei Marpod le mulțumesc pentru sprijinul acordat pentru tot ceea ce am realizat în cei 8 ani de când m-au ales la conducerea administrației locale.

Ca Primar, dar, mai ales, ca locuitor al Marpodului, vă chem alături şi în perioada următoare, pentru că problemele dumneavoastră sunt şi problemele mele, iar rezultatele echipei pe care o conduc sunt şi rezultatele dumneavoastră.

Sper să găsiţi acest site funcţional, informativ, uşor de folosit şi, mai presus de toate, util. Creşterea continuă a numărului său de utilizatori ne arată că suntem şi aici, pe calea cea bună, întărind totodată ca dovadă de necontestat faptul că la Marpod există o administraţie publică locală deschisă şi transparentă.

 

Sebastian Teodor Dotcoș
Primarul Comunei Marpod