Cuvântul primarului

Cuvântul primarului

Adresez salutul meu personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre Comuna Marpod. Scopul acestui website este de a duce imaginea Comunei Marpod in mintea si sufletul fiecarui vizitator. Ne-am propus impreuna, cu echipa cu care conlucrez, sa transpunem peste tot in lume trecutul si prezentul localitatii si pentru a-i deschide viitorul, promovandu-i imaginea.

Celor care n-au văzut niciodată ținutul Marpodului, le spun să nu piardă această ocazie, deoarece atracțiile turistice de la noi deschid noi oportunități, atât pentru turismul național, cât și pentru cel internațional.

Prin tot ce am realizat, am incercat sa ducem la cresterea calitatatii vietii, la prosperitate si la o permanenta dorinta de autodepasire;

Sper să găsiţi acest site funcţional, informativ, uşor de folosit şi, mai presus de toate, util, un instrument menit să demonstreze că în comuna Marpod există o administraţie publică locală deschisă şi transparentă, mereu în slujba cetăteanului.

 

Nicolae Tiban
Primarul Comunei Marpod